PERSKAART ONLINE AANVRAGEN

De internationale perskaart van ProtexMedia – Geen lidmaatschap – Internationaal geschikt

Voorzijde

Achterkant

GELDIGHEID

Onze perskaart is standaard alleen voor het jaar van afgifte geldig. Maar tegen lage betaling hebben jullie de mogelijkheid de geldigheid om de 3 jaar te verlengen. De bijgevoegde optie hiervoor finden jullie op de volgende pagina tijdens de datainvoer voor jullie perskaart.

TIJD VOOR PRODUCTIE

Maximaal 7 Werkdagen naar het moment waarop het geld op rekening komt.
Levertijd: 1 t/m 3 werkdagen. Bijgevoegde opties zoals verlengde lidmaatschap, overnight-productie en /of spoedbestelling via DHL kunnen tegen betaling bijgeboekt worden.

KOSTEN

Omdat we de perskaart zonder lidmaatschap verstrekken, ontstaan voor de aankoop alleen eenmalige kosten van 80,00€ exclusief verzending voor de grondvorm.

De kosten voor verzending zijn afhankelijk van het aantal van de bestelde pasjes, van de eindbestemming, alsook de gekozen aanvullingen en worden voor aankoop, tijdens de bestelling, individuel berekend.

Op de volgende pagina krijgen jullie die mogelijkheid je persoonljke gegevens voor onze onafhankelijke, internationale perskaart in te voeren, een pasfoto up te loaden, alsook voor verdere opties te kiezen, zoals bij voorbeeld een verlengde geldigheid van je pasje. Volg a.u.b. de orders en kijk je bestelling voor aankoop goed na qua juistheid van je gegevens.